post

Ons nieuwe clubhuis

Hoera, het is zo ver! Morgen wordt ons nieuwe clubhuis opgeleverd. Ik kan mij voorstellen dat iedereen super nieuwsgierig is hoe het er allemaal uit is komen te zien.

Daarom is er zaterdag open huis. Vanaf 9:30 tot 15:30 is iedereen welkom om te aanschouwen waar het laatste jaar aan is gewerkt.

Zoals eerder aangegeven moet er nog heel veel door ons zelf gebeuren. Daarvoor hebben al meerdere vrijwilligers zich aangemeld. Dat is natuurlijk fantastisch maar we kunnen nog heel veel meer hulp gebruiken.
Vooral bij de coördinatie de komende weken is ondersteuning nodig. Dus kan je daarbij een bijdrage leveren laat dat dan even weten.

Werk in uitvoering

Afgelopen zaterdag zijn Phil Laros en Ben van der Reek begonnen met het fabriceren en monteren van de kleedkamerbankjes. Dat betekende planken voor de zittingen schuren en verven (180 meter) en 90 steunen maken. Mooi ambachtelijk handwerk en daar zijn wij ongelooflijk blij mee.

Daarbij werden ze geholpen door Bjorn, Fenne, Marcus, Rik, en Dennis. Volgende week zaterdag 10 juli zijn ze er weer en natuurlijk kunnen ze ook dan weer hulp gebruiken.