13 januari 2019 Nieuwjaarsborrel.

Kerst en nieuwjaar komen er weer aan en de laatste wedstrijden van 2018 zijn gespeeld . Op 13 januari wordt de competitie hervat en zullen we ook de nieuwjaarsborrel organiseren. Via deze weg willen we jullie van harte uitnodigen voor deze bijeenkomst.
Rugby Nederland komt binnenkort met het wedstrijdprogramma voor de rest van het seizoen en omdat we nog niet weten welke teams uit en thuis spelen, starten we de borrel om 17:00 zodat iedereen na de wedstrijden aanwezig kan zijn. We reiken ook weer de Paula Ottebokaal uit aan de vrijwilliger van het jaar!
Via deze weg wensen wij u alvast fijne feestdagen en een goed nieuwjaar!

Save the date.

Op 23 februari vindt het RRC gala plaats. Dit staat weer in het teken van de vernieuwbouw.
Reserveer deze datum alvast in de agenda, binnenkort volgt meer informatie.