Trainingstijden seizoen 2019-2020

Volgend seizoen wordt er gebouwd aan ons nieuwe clubhuis. Als gevolg hiervan is ongeveer de helft van het grasveld niet bruikbaar om te trainen. In het huidige trainingsschema zijn de velden erg druk bezet en is er eigenlijk ruimte tekort om echt goed te trainen. Hierom is besloten de trainingstijden en dagen te veranderen. Zo heeft iedere leeftijdscategorie de mogelijkheid om een leuke en goede training op te zetten met voldoende ruimte voor de oefeningen.

Kort samengevat verhuist de TBM naar de maandag en woensdag en gaat de CJC een half uur eerder beginnen. Het volledige schema staat hieronder. De turven trainen de eerste seizoenshelft vaak 1 keer in de week. Onder de spelers/ouders loopt een inventarisatie welke dag de voorkeur heeft en zal binnenkort bepaald worden.