04-01-2020 Nieuwjaarsreceptie

Beste RRC’ers,

De winterstop is inmiddels begonnen, een aantal teams trainen nog door maar de wedstrijden zullen in januari weer van start gaan. De feestdagen komen eraan en zo ook de nieuwjaarsreceptie. Dit jaar zullen we de nieuwjaarsreceptie combineren met de Algemene Ledenvergadering. Aanstaand weekend zal per mail de agenda hiervoor verstuurd worden. Na de ALV proosten we op een nieuw jaar en reiken we zoals altijd de Paula Otte Bokaal uit aan de vrijwilliger van het jaar.Via deze weg willen wij jullie van harte uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.

Datum: Zaterdag 4 januari
ALV: 16:00-17:00.
Nieuwjaarsreceptie: 17:00 – 21:00
Lokatie: Clubhuis RRC

Wij wensen alle RRC’ers fijne kerstdagen en alvast een goed nieuwjaar!

Met sportieve groetBestuur RRC.