Trip 2020. The best trip (that never happened)

Na maanden van voorbereiding én voorpret had de Tripcie de Heren Senioren Trip voor 2020 bijna rond. We verheugden ons erop met 35 Masters en virgins af te reizen naar Exeter voor wat een epische Trip moest gaan worden! Een lang weekend gevuld met rugby, tradities en vooral heel veel plezier. Wij waren er helemaal klaar voor!

Helaas kwam Covid-19 om de hoek kijken en moesten er ineens moeilijke keuzes gemaakt worden. Al was de keuze voor de Tripcie niet heel moeilijk. De gezondheid van onze medespelers en mensen om ons heen staat vanzelfsprekend op de eerste plaats. De Trip gaat niet door.

Er werden al meerdere activiteiten georganiseerd, zoals een BBQ, WK Poule, Barbattle en Pre-Trip dinner. Daaraan heeft de Tripcie al veel voorpret beleefd en alle betrokkenen hopelijk ook!

De bierpot werd door deze activiteiten (en door zeer gewaardeerde bijdragen in de sok of op de Sumup) alvast gespekt. Nadat alle Masters en Virgins hun eigen inleg terug hadden gekregen na de annulering, bleef er dan ook een bedrag over.

De Tripcie heeft besloten dat dit geld geschonken zou worden aan Joop van Café de Postbank. Joop is een vriend van de club en middels dit gebaar wilden we hem steunen in deze zware tijd voor de horecabranche. We wensen hem veel sterkte en hopen snel weer een knallend feest te kunnen houden in de Postbank!

Ondertussen is er een landelijke actie opgezet die erop gericht is horecazaken door deze tijd te helpen. Kijk op www.helpdehoreca.nl voor meer informatie.

Je trouwe Tripcie