Jeugd mag na 28 april weer trainen.

Beste RRC’ers,

Afgelopen week meldden wij jullie dat door de Coronacrisis er een abrupt einde is gekomen aan het rugbyseizoen en er geen activiteiten meer op RRC konden plaatsvinden.
Dezelfde avond meldde onze minister-president Mark Rutte dat de jeugd gelukkig toch weer mag sporten na 28 april. Dit resulteert dat de GTBM en CJC onder bepaalde voorwaarden weer kunnen gaan starten. Helaas moeten de senioren nog even thuis aan hun fitheid en skills werken.

Momenteel zijn we druk in overleg met de TC en de trainers hoe de trainingen vorm gegeven kunnen worden. Ook wachten we nog op de protocollen vanuit de bond en de gemeente. We verwachten dit dinsdag binnen te krijgen. Op het moment dat het duidelijk is hoe en onder welke voorwaarden de trainingen kunnen plaatsvinden zullen we dat per mail en via de website aan jullie doorgeven.

Met sportieve groet,

Bestuur Rotterdamse Rugby Club.