Laatste feestelijke training turven

Op 8 juni jl. hadden de turven alweer de laatste training van het seizoen. Dankzij de inspanningen van het bestuur, waarvoor nog dank! konden de turven, zodra het weer mocht van eindbaas Rutte, Coronaproof trainen.

Tijdens de laatste feestelijke training kregen alle turven namens de RRC een welverdiende gouden beker voor stoerste Rotterdamse Rugbyer van het bijzonderste seizoen ooit. Een voor een ontvingen de turven een uniek kitscherige sportbeker (mooi goud is niet lelijk) met een persoonlijk woordje van trainer Piet Jan. Ook kregen de turven van trainers en teammanager een teamfoto. Om de feestelijke afsluiting compleet te maken had trainer Vedran drinken en lekkere geregeld. Het was – net als de teamfoto – een gezellige bende.

De trainers werden door de teammanager namens de ouders van de turven verblijd met een magazine This is your Legacy – editie Rugby. Een magazine over alle facetten van rugby met enorm gerse foto’s, zoals wij dat in Rotterdam zeggen. Uitgever Bart vond het een sympathiek idee om de Rotterdamse trainers met zijn magazine te bedanken, dus we kregen een mooi prijsje van Bart. Dank nog daarvoor!

Dit seizoen sloten we af met een club van zo’n 35 turven. Dat belooft wat voor volgend jaar. Op naar seizoen 2020-2021!

Fijne zomer!

Audrey Wiersum