post

RRC 1 begint zeer sterk aan competitie

RRC 1 is uitstekend begonnen in de 1e klasse door RC ‘t Gooi 2 met ruime cijfers te verslaan. De teams waren in de eerste fase van de wedstrijd behoorlijk aan elkaar gewaagd maar het was Rotterdam dat de ban na ruim een half uur wist te breken door 2 prachtige tries binnen 2 minuten te scoren. De rust werd met een comfortabele 0-14 voorsprong bereikt en was er in de tweede helft was een heel ander beeld te zien. Rotterdam was hierin zeer dominant, speelde met flair en benutte vooral de snelheid in de lijn en aan de zijkanten waarop de Noord-Hollanders geen vat kregen en bijna de gehele 2e helft op hun eigen helft werden vastgezet. Vooral de tandem Tom en Danny was niet te stoppen vandaag maar het hele team toonde enorme inzet en vechtlust. Er werden weinig tackles gemist en de 0 werd dan ook knap gehouden. Kortom een prima start van ons 1e team en dat beloofd nog wat voor de rest van de competitie.

Eindstand RC ‘s Gooi 2 – RRC 1: 0-31
(tries: Tom 2x, Finn, Allard en Niels / Conversies: Tom 2x, Josh 1 x)