post

Nieuwsupdate week 3

Zoals we allemaal vandaag hebben kunnen horen en lezen, zal er vanaf komende zaterdag een avondklok gelden van 21:00 uur  tot 04:30 uur. In afwachting van dat nieuws heeft RRC ook gewacht met het plaatsen van een nieuwsupdate. We wilden kunnen aangeven wat de maatregel zou betekenen voor de planning van jeugdtrainingen.

Gelukkig hoeft die planning niet te worden aangepast; De jeugdteams kunnen allemaal blijven trainen op de tijdstippen die zij gewend zijn. Bij de junioren en Colts zullen de leden van de staf aangeven wanneer het 20:00 en 20:15 is. Dit zodat de spelers die wat langer moeten reizen op tijd naar huis kunnen vertrekken.

Ondertussen vordert de bouw volgens planning. Er wordt nu gewerkt aan de fundering van het gebouw, zoals te zien op de foto. De komende weken worden de fundering en de vloer op de begane grond afgemaakt. In februari begint de bouw al de hoogte in te gaan, en aan het einde van die maand zou het weer op een gebouw moeten lijken. Vervolgens begint in maart het werk aan de 1e verdieping. We kijken daar natuurlijk erg naar uit. Hopelijk kunnen tegen die tijd de senioren ook weer gezamenlijk het veld op.