post

Prestatiepul 2023

Afgelopen vrijdag vierden we in het Luke Rumsey Stadium een nieuwjaarsborrel om een mooi begin te maken aan 2023. Naast een toespraak van onze voorzitter was er na 3 jaar eindelijk weer een uitreiking van de Prestatiepul, ook wel bekend als de Paula Otte bokaal.

Hoewel er meerdere gegadigden waren om te eren met deze bokaal, is de keuze gevallen op een drietal dat samen een fantastisch evenement heeft neergezet op ons sportpark. Emma van Hattem, Rowan van Wely en Marcel den Breejen organiseerden de rugby activiteiten in het kader van de WPFG.

Uiteraard zijn we ook de tientallen vrijwilligers dankbaar die tijdens de WPFG hun handen uit de mouwen hebben gestoken. We hopen in 2023 minstens net zo’n mooie inzet te zien, zodat we er samen een jaar vol mooie (rugby)herinneringen van kunnen maken.

Paula Otte Bokaal