Kick-Off seizoen 2018-2019 op 2 september!

Ook dit seizoen trappen we weer af met een heuse kick-off. Tijdens de kick-off worden de plannen en afspraken voor komend seizoen met de spelers en ouders gedeeld. Zo weet iedereen wat er verwacht wordt om van komend seizoen weer een mooi seizoen te gaan maken.

Programma Kickoff seizoen 2018/2019

Datum: 2 september 2018
Tijd: 14:30 inloop
Locatie: RRC
Voor wie: Leden en supporters

Planning

14:30 Inloop
15:00 Openingswoord van het bestuur over komend seizoen
15:30 Uiteen met TMB / CJC / Senioren*
17:00 Gezamenlijk borrelen
19:00 Einde

* Op het veld worden drie tenten ingericht; TBM, CJC en senioren. De clusters gaan uiteen waarbij de teams de mogelijkheid krijgen om de plannen voor komend seizoen aan elkaar te presenteren. De teammanagers en coaches zullen dit voorbereiden.
** Bij vragen kan je contact opnemen met je coach, teammanager of met Georgette of Rowan.