Algemene informatie

RRC groeit!
De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan een gezonde basis voor onze mooie vereniging. Zo hebben we de beschikking gekregen over een nieuw kunstgrasveld met verlichting, is ons grasveld volledig gerenoveerd en hebben we een fantastisch clubhuis, waar binnenkort een krachthonk in gerealiseerd wordt.

De komende jaren gaat de focus volledig op rugby!

We spelen in de Ereklasse en dit rugbyniveau willen we uitbouwen binnen de rest van onze vereniging. Dit betekent dat we investeren in goede trainers en coaches. Investeren in het verzorgen van opleidingen en betere begeleiding. Investeren in de aanschaf en onderhoud van trainingsmaterialen en investeren in het actief werven en behouden van nieuwe leden.

Om deze investeringen in breedte- en topsport te kunnen bekostigen is de RRC mede afhankelijk van bijdrages van onze sponsoren. De afgelopen seizoenen hebben we ondersteuning gehad ten behoeve van de realisatie van ons clubhuis en nu zijn we op zoek naar sponsoren die onze sportieve ambities gaan helpen realiseren. Die bijdrages kunnen zowel financieel als materieel zijn.

Er zijn diverse sponsormogelijkheden die we graag in persoon toelichten. Daarvoor zijn vooral de goed bezochte ereklasse wedstrijden uitstekend geschikt. De datums vind u in de agenda op onze site.

Contact
Celine Salita
sponsorcommissie@rotterdamserugbyclub.nl

Of

Richard van Ravenstein

Voorzitter@rotterdamserugbyclub.nl