Algemene informatie

RRC groeit!
De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan een gezonde basis voor onze mooie vereniging. Zo hebben we de beschikking gekregen over een nieuw kunstgrasveld met verlichting, is ons natuurgrasveld volledig gerenoveerd en natuurlijk hebben we met elkaar een mooi clubhuis kunnen bouwen, waar binnenkort ook nog een krachthonk in gerealiseerd wordt.

De komende jaren gaat de focus volledig op rugby! Sportief gezien hebben we de stap gezet naar de Ereklasse met onze Heren First XV en dit succes willen we verder uitbouwen binnen de rest van onze vereniging. Dit betekent dat we verder willen investeren in goede trainers en coaches, onder meer door het verzorgen van opleidingen en goede begeleiding, aanschaf en onderhoud trainingsmaterialen en het actief werven van nieuwe leden in alle leeftijdscategoriën.

Om deze investeringen te kunnen bekostigen is RRC mede afhankelijk van de financiële en materiële bijdrages van onze sponsoren. De afgelopen seizoenen hebben we heel veel ondersteuning gehad ten behoeve van de realisatie van ons clubhuis, maar vanaf nu zijn we op zoek naar sponsoren die onze sportieve ambities gaat helpen realiseren.

Er zijn diverse sponsormogelijkheden die op de overige pagina’s staan beschreven. Natuurlijk kunnen we ook altijd in overleg met een sponsor een passend pakket samenstellen.

Contact
Celine Salita
sponsorcommissie@rotterdamserugbyclub.nl