COVID-19

UPDATE 17-02-2022

Afgelopen dinsdag heeft minister Ernst Kuipers aangekondigd dat Nederland op korte termijn het grootste deel van de overgebleven coronamaatregelen los laat. Voor onze club betekent het dat vanaf 25 februari het niet langer nodig is in het bezit te zijn van een geldige QR-code, 1,5 meter afstand te houden en vaste zitplaatsen aan te houden in het clubhuis. Kort samengevat gaat een bezoek aan de club weer terug naar het oude normaal.

Enkel op grotere binnenlocaties gelden nog maatregelen ter voorkoming van het verspreiden van corona. Dat betekent niet dat we corona helemaal uit onze gedachten kunnen verbannen, het virus is nog steeds onder ons. Dat zien we aan de hoge landelijke besmettingsgraad. Daarom blijven basiszaken als regelmatig handen wassen, testen bij klachten en (5 dagen) in quarantaine bij een besmetting nog steeds nodig.

Als we allemaal verstandig blijven omgaan met onze gezondheid en die van anderen, kunnen we weer volop van rugby genieten!

Mochten er in de toekomst nieuwe maatregelen aangekondigd worden die ons als club treffen, zal deze pagina weer bijgewerkt worden.