Overige sponsoring

Er zijn diverse andere zaken die wij als rugbyvereniging nodig hebben. Sommige daarvan kunnen worden voorzien van een sponsorlogo:

 • Wedstrijdballen met logo
  Binnen het cluster krijgt elk team een set van 5 wedstrijdballen, waar de wedstrijden mee gespeeld worden. De ballen worden bedrukt met het logo van de sponsor. Een sponsor kan ervoor kiezen om een cluster van teams (GTBM, CJC, Senioren) te sponsoren.
  Prijs € 1.000,- per cluster van teams per seizoen.
 • Aankleding van trainers
  We hebben tal van vrijwilligers die meerdere keren per week, ongeacht de weersomstandigheden, op het veld staan om training te geven. We willen onze dankbaarheid tonen door deze vrijwilligers in de spotlight te zetten en te voorzien van goede trainingskleding, eventueel met het logo van de sponsor erop.
  Prijs € 1.500 per cluster van teams per seizoen voor minimaal 3 seizoenen.
 • Krachthonk materialen
  Op dit moment zijn we druk bezig met het realiseren van een krachthonk. Hiervoor zijn uiteraard materialen nodig, om het honk in gebruik te kunnen nemen.
  Indien u graag materialen wilt doneren aan de RRC, kunt u hiervoor contact opnemen met de penningmeester. In overleg kan worden aangegeven wat benodigd is en wat hier tegenover staat.
 • Paalbeschermers (4x) en vlaggen (14x) met logo
  Bij wedstrijden worden de palen bedekt met kussens voor bescherming van de spelers. Op deze kussens wordt het logo gedrukt en is tijdens de wedstrijden goed zichtbaar. Ook staan langs het veld vlaggen om het veld af te bakenen, dit zijn in totaal 14 vlaggen. Op deze vlaggen wordt ook het logo bedrukt.
  Prijs € 2.500,- per seizoen per veld voor minimaal 5 seizoenen.
 • Scorebord (LED)
  Hiermee schaft de club een LED scorebord aan van 400×180 cm. Tijdens wedstrijden zal het logo prominent op het scorebord zichtbaar zijn. Voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd kan er een advertentie getoond worden.
  Het scorebord kan eventueel ook in co-financiering met andere sponsoren
  Prijs: € 10.000,- per seizoen voor minimaal 3 seizoenen.