Opzeggen

OPZEGGINGEN

Ook aan alle goede dingen komt een eind, dus mogelijk ook aan het lidmaatschap van de Rotterdamse Rugby Club. Alhoewel we er natuurlijk alles aan zullen doen om dat moment zo ver mogelijk naar de toekomst te verschuiven.

Het lidmaatschap van de Rotterdamse Rugby Club loopt – na het aflopen van de introductieperiode – door tot het einde van het seizoen en wordt daarna telkens automatisch verlengd met de duur van een seizoen. In het geval dat je het lidmaatschap aan het einde van het seizoen wenst te beëindigen, moet je je opzegging vóór 1 juni voorafgaand aan het nieuwe seizoen indienen bij de ledenadministratie. Je opzegging kan je per email versturen aan ledenadministratie@rotterdamserugbyclub.nl en wordt verwerkt door de ledenadministratie. Je ontvangt hiervan een bevestiging per email en ook wordt een controle gedaan of er nog openstaande contributies zijn. In dat geval zal de penningmeester contact met je opnemen.

TE LAAT OPGEZEGD

Indien je je contributie te laat opzegt (dus ná 1 juni voorafgaand aan het nieuwe seizoen), wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. In dergelijke gevallen neemt de penningmeester contact met je op om te kijken of er een coulance mogelijk met betrekking tot de betaling van de contributie. In ieder geval zul je in dergelijke gevallen altijd verplicht zijn om de bondsbijdrage te betalen.