post

Nominaties Presentation Night

Beste leden en trouwe supporters!

Nu het seizoen echt officieel is afgesloten, is het tijd om ons te verheugen op de Presentation Night op zaterdag 17 juni 🏆
De nominaties voor de spelers en newbies van het jaar worden aangedragen door de coaches en teammanagers, maar zoals ieder jaar mogen de leden natuurlijk ook nominaties aandragen voor verschillende categorieën!

Vind jij dat een team- of clubgenoot de prijs voor break a leg, spraakwater, dedication, supporter of de mooiste zaag echt heeft verdiend?! Klik dan op onderstaande link om de nominatie aan te dragen.

Let op: de deadline voor nomineren is maandag 29 mei 2023

https://forms.gle/xzQ1ow6onGLdgYP18

post

Braai 2023

Op zaterdag 3 juni is het weer tijd om gezamenlijk het rugbyseizoen 2022/2023 af te sluiten met de traditionele braai. Het thema dit jaar is; Camping life, een uitstekend thema om alvast in de stemming te komen voor de aanstaande zomervakantie. Denk aan fleurige parasols, klapstoelen, bier, rosé met ijs, trainingspakken etc.

Dezelfde dag zijn er verschillende activiteiten zoals Allstars voor je kleinste rugbyers. Het traditionele Port of Europe Touch Toernooi is ook weer nieuw leven ingeblazen dus het wordt één groot familie feest deze dag.

Kaarten zijn alleen te bestellen via deze site, dus klik snel op onderstaande afbeelding om je kaarten te bestellen. Tot zaterdag 3 juni.

post

Nieuwe datum Presentation Night

Deze avond stond gepland op vrijdag 12 mei, maar deze moet helaas verzet worden..
Alle teams zijn druk bezig met de afronding van het seizoen en voor een aantal teams zijn de laatste weken nogal spannend en belangrijk. Vanwege de daarnaast overvolle agenda wordt deze verplaatst naar het echte einde van het seizoen.

De nieuwe datum is zaterdag 17 juni 2023.
Locatie: clubhuis RRC / start: begin van de avond

post

Presentation Night 2023

De Presentation Night is een jaarlijks terugkerende traditie van en voor onze leden;
Vooraf genomineerde personen worden vanwege hun rol en bijdrage in het zonnetje gezet.

Deze editie is anders dan de voorgaande – voortaan is de Presentation Night voor zowel de CJC & Senioren!

Prijsuitreiking voor seizoen 2022 – 2023 met categorieën zoals, Speler van het jaar (per team), maar ook ludieke zoals Meester en Juffrouw Zaag (hardste tackle) en Break a leg award.

Meer informatie volgt…

post

3 september feest!

Op 3 september openen we officieel het clubhuis, viert de vereniging haar verjaardag en kunnen we genieten van een pot rugby van onze Ereklasse-heren tegen Oemoemenoe.

Kom je ook?
Het ‘officiële’ gedeelte is van 14:00 tot 16:00 uur.
De spelregel voor dit gedeelte: aanmelden noodzakelijk om in aanmerking te komen voor het welkomstdrankje en de borrelhap.

Laat dus weten dat je komt: rsvp@rotterdamserugbyclub.nl

K.O. van de wedstrijd is om 16:00 uur. Na de wedstrijd wordt er doorgefeest tot 20:00 uur.

Met ovale groet van het bestuur,

Oscar van Rijn, voorzitter