post

RRC 2 wint thriller tegen NSRV Obelix

The boys are still recovering from a very hard game against @nsrv_obelix. Probably the most physical game we’ve had this season.
A record-breaking amount of penalties conceded, but luckily a late penalty by Obelix in front of the posts at the end of the second half got us the win.
It was great to see (and hear) so many supporters there. It really helped us get the win in the end. Thank you all for coming! ❤️

? FT: 15 – 14
? Next up: GRC Tovaal 1 – RRC 2

Foto’s Wilco Boot

post

4-9-2021 Rotterdam Cup Hoek van Holland

Op zaterdag 4 september speelt RRC1 de Rotterdam Cup. Het zou geweldig zijn om daarbij supporters langs de lijn te hebben.

Belangrijk voor toeschouwers en supporters die aanwezig willen zijn en/of deel aan de BBQ willen nemen

(vóór 1 september aanmelden aub!)

vooraf

toegangsbewijs Rotterdam Cup 2021 (toeschouwers)

via Eventbrite App (dat is ook meteen de registratie van iedere aanwezige en is dan digitaal)

https://www.eventbrite.nl/e/164730388025

via deze link kan je ook aangeven als toeschouwer/supporter of je alleen t toernooi komt kijken

en ook of je deel wilt nemen (eventbrite is uitsluitend voor toeschouwers/supporters)

@The Hookers

– controle met coronacheck app bij de ingang van: testbewijs of
vaccinatie bewijs en gezondheidscontrolevragen (voor kids onder 12 ook de controle vragen)

Programma* zaterdag 4 september (Hookers Home opent om 11 uur).

K.O. om 12 uur
RSRC – RRC veld 1
Sparta – RC The Hookers veld 1

20 min pauze

RRC- RC The Hookers veld 1
RSRC – Sparta veld 1

20 min pauze

Sparta – RRC veld 1
RSRC – RC The Hookers veld 1

Prijsuitreiking (ca. 17:00/17:30 uur) aansluitend.
Na de wedstrijden is iedereen welkom aan de bar. De president of een bestuurslid zal de Rotterdam Cup overhandigen aan de winnaar en traditiegetrouw zullen wat andere prijzen overhandigd worden.

Nieuwe Technische Commissie benoemd

De Rotterdamse Rugby Club (RRC) maakt haar nieuwe Technische Commissie bekend.

De RRC heeft met Erik Jan Postema, Christiaan Ferreira en Richard van Ravenstein een nieuwe Technische Commissie (TC) benoemd. Christiaan en Richard hebben meerdere jaren top rugby gespeeld, delen bestuurlijke rugby ervaringen en zijn al langer onderdeel van de trainersstaf van de RRC. Het derde, al zittende lid, Erik Jan is tevens bestuurslid en actief speler.

De TC zal zich bezighouden met het rugby beleid en heeft als doel om de RRC ook sportief op een hoger niveau te krijgen. Naast nieuwe velden en een vernieuwd clubhuis, past een hoger niveau. Doelstelling is structureel in de ereklasse spelen. Hiervoor is een 10 jaren plan gepresenteerd wat binnenkort met de gehele club gedeeld zal worden.

Onderdelen van dit plan zijn dat Christiaan Ferreira tot en met seizoen 2021/2022 director of rugby blijft en de selectie onder zijn hoede neemt. Daarnaast worden de structuur en rollen bij trainers en teammanagers, het gameplan en de jeugdopleiding op het niveau gebracht wat past bij een stad als Rotterdam.

Met het aanstellen van een nieuwe TC, en hoofdtrainer, voor langere tijd verwachten de rust te brengen bij begeleiders en spelers. Met het presenteren van deze ambitieuze visie en bijhorende maatregelen verwacht de TC de club aantrekkelijk te maken voor alle liefhebbers van rugby uit de omgeving.

Voor vragen: Erik Jan Postema

0613381746

tc@rotterdamserugbyclub.nl