post

RRC tekent sponsorovereenkomst met BÆR Lifestyle.

Afgelopen zondag werd tijdens de rust van de kampioenswedstrijd van RRC 1 een nieuwe sponsordeal ondertekend. Vanaf komend seizoen zal BÆR Lifestyle de wedstrijdballen voor alle senioren heren en dames teams leveren en zullen de trainers van deze teams in een mooi nieuw jasje gestoken worden!

BÆR Lifestyle is een groeiend platform waarop sport gerelateerde items aangeboden worden. Voor hen is RRC een mooie club om hun netwerk in de sport uit te bouwen.
RRC is trots op deze nieuwe sponsor waarmee we kunnen blijven bouwen aan de groei van de club!

post

Socials Friday Basic core & looptraining

Nedelko, strenght and conditioning trainer biedt vrijwillig, speciaal voor gemotiveerde CJC- spelers en ouders 3 extra trainingsessies.
Neem je sport- en noppenschoenen en (als je het hebt) een yogamatje mee.
We sluiten de avond gezellig af met een soepje en hapjes van Pieter.
Geef je op voor 5 mei via jeugd@rotterdamserugbyclub.nl.
Kosten: €15,- voor 3 trainingen inclusief soep + hapjes, met pin te betalen bij de eerste sessie op 13 mei aan de bar.

post

In memoriam David-Jan van Gorkom

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het nieuws dat afgelopen woensdag clubman, vriend en vader David-Jan Van Gorkom na een kort ziekbed is overleden. Het afgelopen decennium heeft David-Jan onze vereniging enorm geholpen en ondersteund als vrijwilliger en adviseur voor onze horeca-activiteiten.

In het bijzonder was David-Jan betrokken bij de bouw van ons nieuwe clubhuis en de exploitatie daarvan. Iedereen heeft kunnen ervaren wat voor moois ons dat heeft opgeleverd.

We hebben David-Jan mogen ervaren als een gewaardeerd en gerespecteerd maar bovenal heel prettig persoon met hart voor de vereniging en haar leden. Wij zullen David-Jan dan ook enorm gaan missen.

Aanstaande zondag zal er voorafgaand aan de wedstrijd van RRC 1 (15.00 uur) een minuut stilte in acht worden genomen ter nagedachtenis van David-Jan en na de wedstrijd zullen wij het glas op hem heffen.

Onze gedachten gaan uit naar de familie, vrienden en kennissenkring van David-Jan.
Wij wensen jullie veel kracht.

Met oprechte deelneming,

Het bestuur van de Rotterdamse Rugby Club.

NB. Het afscheid zal plaatsvinden in de Laurenskerk te Rotterdam op woensdag 23 maart om 11.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten met een goed gevuld glas in de hand.

Om 14.00 uur vertrekt de familie met David Jan naar zijn laatste rustplaats op de Algemene Begraafplaats Crooswijk.

Online condoleances: Heb jij nog persoonlijke herinneringen aan David Jan van Gorkom? We hopen dat je die met ons wil delen op deze pagina: https://herinnering.dela.nl/davidjanvangorkom

Livestream: https://vimeo.com/event/1951339

Correspondentieadres:

Coöperatie DELA

Boezemsingel 35

3034 EC, Rotterdam

 

post

Sponsoren zorgen voor nieuwe shirts RRC jeugd

Zaterdag 12 februari was het zover. Na lang wachten konden de nieuwe shirts van de Colts, Junioren en Cubs (CJC) gepresenteerd worden.
Sinds dit seizoen is de Rotterdamse Rugby Club een samenwerking aangegaan met Canterbury en deRugbySpecialist.nl en is er een volledig nieuwe wedstrijdkit samengesteld, natuurlijk in onze vertrouwde en herkenbare clubkleuren: Oranje, Groen en Wit.

Voor de CJC hebben we een aantal sponsoren gevonden die onze vereniging (financieel) ondersteunen en waarvan de logo’s de komende jaren op de shirts pronken. Samen met hen hebben we de introductie van de nieuwe shirts gevierd en zijn de teams op de foto gegaan.

We bedanken:

De financiële impulsen van onze sponsoren maken het mogelijk onze vereniging naar een sportief hoger niveau te tillen. Mocht je geïnteresseerd zijn om daar ook een steentje aan bij te dragen, informeer dan naar de mogelijkheden bij de sponsorcommissie: sponsorcommissie@rotterdamserugbyclub.nl.

post

World Police & Fire Games in Rotterdam

In de aankomende zomer worden de World Police & Fire Games op onze club georganiseerd en het zou heel leuk en fijn zijn als een aantal van jullie hierbij willen helpen.  We organiseren dit om meer bekendheid te geven aan RRC en willen jullie graag onderdeel maken van dit toernooi!
In de flyer is alle informatie te vinden, maar in het kort komen er allemaal internationale rugbyers die werken bij de politie, brandweer, douane of gevangeniswezen naar Rotterdam. Een stuk of 30 teams komen rugbyen op onze club (Sevens) en er is al belangstelling vanuit verschillende landen.
We zoeken verschillende soorten hulp, maar denk aan een teambuddy (je wordt gekoppeld aan een eigen team wat je ondersteunt tijdens de wedstrijden en gedurende de dag), Pieter helpen in de keuken of de bediening, het opbouwen van het terrein, wedstrijdorganisatie, inschrijvingen, linesmen, etc. Uiteraard ben je ook welkom om gewoon te komen kijken!
We zouden het heel leuk vinden als elk team wordt vertegenwoordigd om onze club op de kaart te zetten. We verwachten zo’n 300-400 spelers en daarnaast support van de teams en toeschouwers, dus een heel mooi evenement bij RRC!

Aanmelden kan bij Emma, Marcel of Rowan via het mailadres rugby@wpfgrotterdam.com en stuur dan even je beschikbaarheid, email adres en binnen welke functie je het liefste wil helpen.

Het is heel fijn als je vooraf controleert of je daadwerkelijk beschikbaar bent, zodat we ook weten of we al op je kunnen rekenen of dat het nog niet zeker is.

Andere ideeën of hulp is uiteraard ook welkom. Alvast bedankt!!

Voor een algemeen idee van de WPFG: scan de QR-code in de flyer of kijk op https://wpfgrotterdam2022.com/sports/rugby-7-aside/.