post

NO PAY, NO PLAY.

Na 1 januari 2024 geldt: No pay, no play!

Beste RRC leden,

De feestdagen komen in zicht en dus ook het einde van 2023. Dat betekent dat we alweer bijna op de helft van het lopende rugbyseizoen zijn.

Helaas hebben we nog (te) veel openstaande contributies van voorgaande seizoen(en). Dat betekent dat we maatregelen gaan nemen. Niet betalen betekent niet trainen en niet spelen!

Komende weken zullen we via de verschillende teammanagers bekend maken wie er nog niet heeft betaald en wordt dit aan je bekend gemaakt. Je krijgt dan tot uiterlijk eind 2023 de tijd om de contributie van voorgaande seizoen(en) te voldoen. Voor wie de contributie vanaf januari 2024 niet heeft betaald, geldt dat hij of zij niet train- én speelgerechtigd is. Dit geldt niet voor mensen die een betaalregeling hebben afgesproken met, of via de Ledenadministratie of Penningmeester.

Mocht je geen factuur in de mail van Club Collect hebben ontvangen (of je bent deze kwijt), benader dan de Ledenadministratie of de Penningmeester. Het is jouw verantwoording om tijdig te betalen.

Na 1 januari 2024 geldt: No pay, no play!

Het bestuur van de Rotterdamse Rugby club

post

De nieuwe webshop is live!!

De webshop bij de Rugby Specialist.nl begint langzamerhand gevuld te worden met de kledinglijn van de Rotterdamse Rugby Club. Er zijn al diverse artikelen waarvoor bestellingen geplaatst kunnen worden.

Neem snel een kijkje op de webshop en bestel bijvoorbeeld deze gerse hoody!

Over een aantal weken worden ook de nieuwe wedstrijdbroekjes en wedstrijdsokken via deze webshop aangeboden. De levering hiervan laat helaas iets langer op zich wachten dan gedacht.

Er kan ook een bezoek gebracht worden aan de fysieke winkel van de Rugby Specialist.nl aan de Korte Baan 9-15 in Nootdorp.

De winkel is een bezoek meer dan waard, gezien het uitgebreide assortiment aan sportartikelen en met name de grote collectie rugby schoenen. Je wordt daarbij geholpen door vriendelijke medewerkers die verstand hebben van rugby.

Bovendien krijg je als lid van RRC een korting van 10% op het gehele assortiment, met uitzondering van de RRC clublijn, bij aankopen op de shop of in de winkel. Gebruik daarvoor de code: STERKERDOORSTRIJD

post

Rugby Topsport Rotterdam nieuwe sponsor van de Rotterdamse RC

Rotterdam, 16 mei 2021

Rugby Topsport Rotterdam nieuwe sponsor van de Rotterdamse Rugby Club

Rugby Topsport Rotterdam tekende vandaag, in het clubhuis in aanbouw, een sponsorcontract met de Rotterdamse Rugby Club.

De Rotterdamse Rugby Club is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste rugbyclubs van Nederland. Het afgelopen jaar is er flink geïnvesteerd in de faciliteiten.  Met de bouw van een nieuw clubhuis, een kunstgrasveld en binnenkort en hoofdveld op natuurgras, is de Rotterdamse Rugby Club klaar om door te groeien tot een van de beste rugbyclubs in Nederland.  Met een sterk groeiende jeugd en senioren en het aantrekken van goede trainers heeft de Rotterdamse Rugby Club grote sportieve ambities.

Rugby Topsport Rotterdam is onlangs opgericht om de rugby sport in Rotterdam en omgeving te promoten door samenwerkingen aan te gaan met rugbyclubs en in Rotterdam rugby op topniveau aan te bieden. Door het bundelen van sponsoren, binnenhalen van goede trainers en extra begeleiding van aanstormend talent wil Rugby Topsport Rotterdam zijn bijdrage leveren aan het promoten en verbeteren van de rugby sport in groot Rotterdam. Drijvende kracht achter Rugby Topsport Rotterdam is Rotterdamse ondernemer en tevens rugby-fanaat, Benno Wiersma.

Media contact Rotterdamse Rugby Club :

Bryan Schwillens
secretaris@rotterdamserugbyclub.nl

06-50909693

Media contact Rugby Topsport Rotterdam :

Richard van Ravenstein
contact@rugbytopsportrotterdam.nl

06-50220803