post

In memoriam Luke Rumsey

Met intens verdriet moeten wij mededelen dat zaterdagmiddag onze president, Mr. Luke Rumsey, is overleden. Hoewel Luke al enige tijd ernstig ziek was, komt dit nieuws toch onverwacht. Het raakt ons diep in ons rugbyhart.
Luke is van onschatbare waarde geweest voor de Rotterdamse Rugby Club en de ontwikkeling van jeugdrugby in de hele regio.

Zaterdag 3 september staat de opening van ons clubhuis gepland. Het ‘Luke Rumsey Stadium’. We zijn trots dat het zijn naam mag dragen en tegelijkertijd diep bedroefd dat hij hier zelf niet meer bij aanwezig kan zijn.

Nadere informatie over de uitvaart volgt.

Wij wensen familie, vrienden en kennissenkring veel kracht en sterkte met dit grote verlies.

Met oprechte deelneming,

Het bestuur van de Rotterdamse Rugby Club

post

3 september feest!

Op 3 september openen we officieel het clubhuis, viert de vereniging haar verjaardag en kunnen we genieten van een pot rugby van onze Ereklasse-heren tegen Oemoemenoe.

Kom je ook?
Het ‘officiële’ gedeelte is van 14:00 tot 16:00 uur.
De spelregel voor dit gedeelte: aanmelden noodzakelijk om in aanmerking te komen voor het welkomstdrankje en de borrelhap.

Laat dus weten dat je komt: rsvp@rotterdamserugbyclub.nl

K.O. van de wedstrijd is om 16:00 uur. Na de wedstrijd wordt er doorgefeest tot 20:00 uur.

Met ovale groet van het bestuur,

Oscar van Rijn, voorzitter

post

Vrijwilligers gezocht

De Rotterdamse Rugby club groeit en bloeit, dat is mooi. Het aantal vrijwilligers blijft echter achterwege en dat is een probleem omdat weinigen nu het werk van velen doen. We zoeken al een tijdje naar diverse vrijwilligers en zouden graag op korte termijn de druk van onze nu (te) hard werkende vrijwilligers verlichten. Vele handen maken licht werk en het is leuk en dankbaar om te doen. Meld je aan bij Claire of Richard of via tc@rotterdamserugbyclub.nl.

Wat hebben we nodig?
5 trainers. Zowel bij de senioren als bij de CJC is er een groot gebrek aan rugby ervaring. Je hebt alleen minimaal 5 jaar rugby ervaring nodig en de mogelijkheid om op doordeweekse trainingsavonden en op zaterdag of zondag met je team mee te gaan. Wil je jouw ervaring inzetten om anderen rugby plezier te geven? Meld je dan aan als trainer. Je krijgt een opleiding en ondersteuning.

3 teammanagers Zowel bij de senioren als bij de CJC hebben we mensen nodig die een en ander in goede banen gaan leiden. Alles wat je nodig hebt is een telefoon, een computer en een brede glimlach!

1 vrijwilligers die nieuwe spelers helpen te settelen. Om de jeugd te helpen hebben we twee nieuwe spelers aangetrokken. Deze komen eind augustus aan en die moeten we wegwijs maken in het Rotterdamse. Jij wordt aanspreek punt voor beide jongemannen, hartstikke leuk.

Druk druk druk
We begrijpen dat iedereen het druk heeft, maar de RRC staat of valt met vrijwilligers. De club kan niet bestaan zonder jou als vrijwilliger!

Richard, Claire en Pietjan.

TC@rotterdamserugbyclub.nl

post

Rotterdam toch in de Ereklasse aankomend seizoen

RC The Bassets heeft zich voor aankomend seizoen vrijwillig teruggetrokken uit de Ereklasse als gevolg van het vertrek van een behoorlijk aantal spelers waardoor The Bassets niet met een representatief team voor de dag kunnen komen. De bond heeft nu besloten dat Rotterdam de plaats van The Bassets inneemt aankomend seizoen aangezien er aan het eind van afgelopen seizoen door beide teams is gestreden om promotie. Het is voor het eerst in ruim 25 jaar dat Rotterdam weer in de Ereklasse actief zal zijn. Onze mannen van de selectie gaan volgende week weer volop aan de bak in voorbereiding op ongetwijfeld een mooi maar ook zwaar seizoen. De Ereklasse begint voor Rotterdam op zaterdag 1 oktober 2022.

post

Sleutelkluis

Beste trainers en clubgenoten,

Goed nieuws!

Vanaf nu is het niet meer nodig om in het clubhuis of bij mij sleutels te regelen van kleedkamers en materiaalhokken.

Vaak merkten we dat;

-de sleutel vergeten was

-de sleutel kwijt was

-dat iemand anders de sleutel had

-dat die persoon op vakantie was

-dat iemand ook een sleutel wilde

-dat mensen de sleutel niet terug gaven

Kortom….een heel gedoe.

Vanaf nu doen we het anders.

Er hangt sinds kort een solide sleutelkluis met daarin een sleutel van kleedkamer 2 en de sleutel van de materiaalhokken (onder de trap).

De sleutel van het houten tuinhuis hangt in kleedkamer 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kan de kluis code opvragen per app (06 50483582).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de code maak je de kluis open en kan de training beginnen.

Let wel!

De code wisselt zeer regelmatig.

Je hebt nog wel een heksleutel nodig.

Het clubhuis zelf kan je niet open maken met de sleutels uit de kluis.

Bij deze ook het verzoek om de uitgedeelde sleutels weer in te leveren.

Sportieve groeten

Pieter