Nieuwe trainer/coach dames gevonden!

Na vele inspanningen van de Technische Commissies en via het sociale netwerk van onze damesspelers is het gelukt een nieuwe trainer/coach voor onze Rotterdames aan te stellen. Wij zijn zeer verheugd om Léon Maljaars aan u voor te stellen.

Léon heeft een passie voor rugby. Hij heeft zelf gespeeld als 2e center bij Oemoemenoe en ervaring als trainer van diverse jeugdteams. Dit wordt zijn eerste klus als senioren dames trainer. Gezien zijn gedrevenheid en de klik met de speelsters hebben wij er alle vertrouwen in dat hij ons dames team naar een hoger niveau gaat tillen.

Léon merkt dat onze dames een sterk karakter hebben, zowel op als naast het veld. Mede door deze kracht van het team is hij bereid om 2x per week van Middelburg naar Rotterdam te reizen om het team te trainen en te coachen.

De dames worden inmiddels al een paar weken keihard gedrild door Léon onder het motto “Less chat, more splat – this is rugby”.

We wensen Léon namens heel RRC van harte welkom in Rotterdam en wensen hem veel succes met onze Rotterdames!