Turven districtswedstrijd bij RRC

Afgelopen zaterdag was zomaar een districtswedstrijd voor de turven thuis. Gevreesd werd voor barre kou, maar het werd een prachtige ochtend. Het was weliswaar koud en er werd gespeeld met een verkort wedstrijdschema, maar het zonnetje scheen behoorlijk. 

De Rotterdamse turven namen het met 3 teams sterk op tegen HRC, DIOK Leiden en RC The Hookers. Inmiddels tellen de RRC turven al 33 jongens en meiden. Een groot deel daarvan speelt ook al wedstrijden dus ook RRC kent bij de districtswedstrijden een grote opkomst net als een HRC. Daar zijn we blij mee!

Er werd goed gespeeld, solo acties blijven voor de turven het aantrekkelijkst dus de komende tijd gaan we focussen op samenspelen in plaats van winnen. 

Dank nog voor de opgetrommelde scheidsrechters die de wedstrijden kwamen fluiten. De bardames en heren en alle helpende handjes op het veld. En niet te vergeten dank voor “Het heel Holland RRC-bakt” gedeelte: er waren cup cakes in de clubkleuren, vers gemaakte taart, spek-stokjes en meer lekkers! 

De rest van het seizoen staan er nog leuke activiteiten gepland zoals toernooien op het strand, een Open training en de eind BBQ!

Op naar de Bondsdag in Haarlem komende zaterdag ……. maar helaas heeft Rugby Nederland vanwege de weersvoorspelling deze afgelast!

Een turvenouder