post

In memoriam David-Jan van Gorkom

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het nieuws dat afgelopen woensdag clubman, vriend en vader David-Jan Van Gorkom na een kort ziekbed is overleden. Het afgelopen decennium heeft David-Jan onze vereniging enorm geholpen en ondersteund als vrijwilliger en adviseur voor onze horeca-activiteiten.

In het bijzonder was David-Jan betrokken bij de bouw van ons nieuwe clubhuis en de exploitatie daarvan. Iedereen heeft kunnen ervaren wat voor moois ons dat heeft opgeleverd.

We hebben David-Jan mogen ervaren als een gewaardeerd en gerespecteerd maar bovenal heel prettig persoon met hart voor de vereniging en haar leden. Wij zullen David-Jan dan ook enorm gaan missen.

Aanstaande zondag zal er voorafgaand aan de wedstrijd van RRC 1 (15.00 uur) een minuut stilte in acht worden genomen ter nagedachtenis van David-Jan en na de wedstrijd zullen wij het glas op hem heffen.

Onze gedachten gaan uit naar de familie, vrienden en kennissenkring van David-Jan.
Wij wensen jullie veel kracht.

Met oprechte deelneming,

Het bestuur van de Rotterdamse Rugby Club.

NB. Het afscheid zal plaatsvinden in de Laurenskerk te Rotterdam op woensdag 23 maart om 11.00 uur. Na afloop is er gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten met een goed gevuld glas in de hand.

Om 14.00 uur vertrekt de familie met David Jan naar zijn laatste rustplaats op de Algemene Begraafplaats Crooswijk.

Online condoleances: Heb jij nog persoonlijke herinneringen aan David Jan van Gorkom? We hopen dat je die met ons wil delen op deze pagina: https://herinnering.dela.nl/davidjanvangorkom

Livestream: https://vimeo.com/event/1951339

Correspondentieadres:

Coöperatie DELA

Boezemsingel 35

3034 EC, Rotterdam