post

2e nederlaag van het seizoen voor RRC 1

Ons eerste team trof vandaag een zeer sterk team van de Delftse studenten tegenover zich en liep eigenlijk de hele wedstrijd achter de feiten aan. Verliezen is nooit leuk en we zijn het ook niet meer gewend maar deze tweede nederlaag van het seizoen was onafwendbaar en zeer terecht. Rotterdam wist het ondanks het Delftse overwicht nog behoorlijk lang spannend te houden maar moest op het laatst definitief het hoofd buigen. Licht excuus is wel dat een behoorlijk aantal vaste krachten om verschillende redenen ontbrak vandaag maar gelukkig duurt het maar een week om aanstaande zondag weer te vlammen thuis tegen Zwolle. Rotterdam blijft ondanks de nederlaag van vandaag, koploper in de 1e klasse dus er is nog niets verloren en hebben we alles nog in eigen hand.

Uitslag DSR-C 1 – RRC 1 : 29-18

Klik hier voor de foto’s van vandaag