Junioren Delft te sterk voor cluster WRC te Werve/RRC

Wedstrijd:
Delft junioren 2 – WRC te Werve/RRC junioren 2

De 1e helft begon het Junioren clusterteam (WRC te Werve/RRC) erg sterk.

Na een paar minuten scoorden wij na mooi samenspel tussen de spelers van het clusterteam de 1e Try. (deze werd gescoord door een speler van Rotterdam met een sierlijke snoekduik)  helaas werd de conversie niet benut.

Nog geen 10 minuten later lag de bal weer over de try line  van de tegenstander en werd de conversie wel benut en leek dit een makkelijke pot te worden. Maar niks is minderwaar. Hoewel we met goede moed aan de 2e helft begonnen, scoorde Delft, na het  inbrengen van enkele junioren 1 spelers hun aansluiting. Vanaf dat moment kwamen we net iets tekort om weer toe te slaan. We scoorde in de 2e helft nog 1 try en conversie waardoor de uitslag eindigde in 41-19 overwinning voor Delft

Zeker de 1e helft was een genot voor Rugby liefhebbers van wege het mooie samen spel en lekkere harde tackles..