post

Rugbykamp op Rotterdamse RC in zomervakantie

Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring tijdens het Rugbykamp op Rotterdamse Rugby Club in de zomervakantie! Dit 3-daagse rugbyavontuur belooft niet alleen veel uitdaging en plezier, maar biedt ook een unieke kans voor kinderen (leeftijd 6-16 jaar) om te trainen onder begeleiding van meerdere spelers van Oranje. Zij zijn aanwezig om jou nog beter te maken. Ben jij er ook bij?

Tijdelijk 10% early bird korting: code RRC10

BELANGRIJKSTE INFORMATIE

Data: 15-16-17 juli 2024
Tijden: 9.30 uur – 16.30 uur
Locatie: Rotterdamse RC

WAT KUN JE VERWACHTEN

 Training van Internationals: Leer de fijne kneepjes van het rugbyvak van niemand diverse spelers van het Nederlands Team, waaronder Quermy Warmerdam.

 Tips en Tricks: Ontvang waardevolle tips en tricks van de allerbesten om jouw rugbyvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

 Plezier staat voorop: Naast serieuze trainingen zijn er ook leuke activiteiten om ervoor te zorgen dat het kamp een onvergetelijke en plezierige ervaring wordt.

Indeling op basis van leeftijd en voorkeur: Het rugbykamp is voor kinderen van 6 t/m 10 jaar en 11 t/m 16 jaar. De kleine groepen zorgen voor veel individuele aandacht.


INSCHRIJVEN EN MEER INFORMATIE:

Inschrijven: Bezoek de website www.rugbyspirit.nl en volg ons op Instagram en Facebook voor updates en voorbereidingen.

Grijp deze kans om je rugbyvaardigheden te verbeteren, nieuwe vrienden te maken en een onvergetelijke tijd te hebben op het veld. Rugby Spirit wacht op jou! 🏉✨