post

zaterdag 3 juni All Stars voor Guppen, Turven, Benji’s en Mini’s

Op zaterdag 3 juni is het eindelijk weer zover: All stars! Om het seizoen goed af te sluiten organiseren wij voorafgaand aan de Braai voor onze jonge leden een middag met sport, spelletjes en vooral veel rugby. Denk aan springkussens, waterglijbanen, een rodeostier, een stormbaan en nog veel meer om onze kleinste leden helemaal af te matten. Ook kiezen we de All Star van het jaar en zwaaien we de tweedejaars mini’s die overvliegen uit.

We starten om 14.00 uur en zijn rond 16.00 klaar voor de Braai.

In het kort:
Guppen, Turven, Benji’s en Mini’s
Eigen bijdrage: EUR 5,00 per kind (betaling via onderstaande link)
Neem je broer of zus mee
Wij zorgen voor wat lekkers 😉

Meld je snel aan via de Spond. Tot zaterdag 3 juni!

Betaallink eigen bijdrage All Stars