Lid worden

De Rotterdamse Rugby Club is een groeiende vereniging en we verwelkomen graag nieuwe leden, zodat ze kennis kunnen maken met de rugbysport en natuurlijk onze vereniging. Je kan al lid worden vanaf 4 jaar en je bent nooit te oud om te beginnen met rugby.

Je mag altijd een keer langskomen tijdens onze trainingsavonden om de sfeer te proeven en meteen meedoen om te ervaren hoe het is om op het veld te staan is geen enkel probleem. Heb je interesse, klik dan hier.

Om je als nieuw lid aan te melden van de Rotterdamse Rugby Club verzoeken we je om een inschrijfformulier in te vullen. Dat kan digitaal via de volgende link:

inschrijfformulier

AANDACHTSPUNTEN LIDMAATSCHAP

Een aantal aandachtspunten rondom het inschrijfformulier en het lidmaatschap van de Rotterdamse Rugby Club:

  • Zodra het inschrijfformulier door de ledenadministratie is gecontroleerd en verwerkt, ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Vanaf dat moment ben je lid van onze vereniging.
  • Na ontvangst van de bevestiging kun je binnen 6 weken je lidmaatschap beëindigen. Je bent dan alleen het inschrijfgeld van € 25 verschuldigd. De penningmeester zal hiervoor een factuur toesturen.
  • Na de introductieperiode van 6 weken wordt je automatisch volledig lid van onze vereniging en daarmee ben je ook verplicht tot het betalen van de contributie. De penningmeester zal voor het inschrijfgeld en de contributie een factuur toesturen.
  • Het lidmaatschap loopt door tot het einde van het seizoen en wordt telkens automatisch verlengd met de duur van een seizoen. In het geval dat je het lidmaatschap aan het einde van het seizoen wenst te beëindigen, moet je je opzegging vóór 1 juni (voorafgaand aan het nieuwe seizoen) indienen bij de ledenadministratie.
  • Het lidmaatschap van de Rotterdamse Rugby Club houdt meer in dan het bijwonen van trainingen en het spelen van wedstrijden. Onze club kan alleen functioneren wanneer alle leden vrijwillig een steentje bijdragen. Te denken valt aan bestuurlijke- en commissietaken, maar ook aan ondersteuning van trainers, begeleiden van trips, optreden als EHBO’er bij wedstrijddagen, scheidsrechterstaken, meewerken aan het onderhoud van de club, etc.