Lid worden

De Rotterdamse Rugby Club verwelkomt graag nieuwe leden!

Wil je kennis maken met de rugbysport en de unieke cultuur van onze vereniging? Je bent altijd welkom. Je kan al lid worden vanaf 4 jaar en je bent nooit te oud om te beginnen met rugby.

Je mag altijd langskomen tijdens trainingsavonden om de sfeer te proeven én, als je durft, meteen meedoen om te ervaren hoe het is om op het veld te staan. Geen probleem, je krijgt eerst les en training voordat je vol mag tackelen en beuken. Heb je interesse; klik hier.

Als de trainingen je bevallen kan je je aanmelden als lid van de Rotterdamse Rugby Club.

Het inschrijfformulier vind je hier; inschrijfformulier

AANDACHTSPUNTEN LIDMAATSCHAP

Een aantal aandachtspunten rondom het inschrijfformulier en het lidmaatschap van de Rotterdamse Rugby Club:

  • Zodra het inschrijfformulier door de ledenadministratie is gecontroleerd en verwerkt, ontvang je een bevestiging van je inschrijving. Vanaf dat moment ben je lid van onze vereniging.
  • Na ontvangst van de bevestiging kun je binnen 6 weken je lidmaatschap beëindigen. Je bent dan alleen het inschrijfgeld van € 25 verschuldigd. De penningmeester zal hiervoor een factuur toesturen.
  • Na de introductieperiode van 6 weken wordt je automatisch volledig lid van onze vereniging en daarmee ben je ook verplicht tot het betalen van de contributie. De penningmeester zal voor het inschrijfgeld en de contributie een factuur toesturen.
  • Het lidmaatschap loopt door tot het einde van het seizoen en wordt telkens automatisch verlengd met de duur van een seizoen. In het geval dat je het lidmaatschap aan het einde van het seizoen wenst te beëindigen, moet je je opzegging vóór 1 juni (voorafgaand aan het nieuwe seizoen) indienen bij de ledenadministratie.
  • Het lidmaatschap van de Rotterdamse Rugby Club houdt meer in dan het bijwonen van trainingen en het spelen van wedstrijden. Contributie geeft alleen recht op gebruik van de faciliteiten en het spelen van wedstrijden. Onze club functioneert als iedereen meehelpt. We vragen je dan ook aan te geven hoe jij iets kan betekenen voor onze club en al haar leden. Er is altijd behoefte aan bestuur en commissieleden, aan ondersteuning van trainers, organiseren van trips naar het buitenland, EHBO’ers, onderhoud van de club, etc. Als je iets goed kan of wil leren, meld je aan. We hebben regelmatig leuke avonden en als vrijwilliger sta je altijd vooraan!